Bananbolognese med cashewnøtter

Ingredienser:

  • 400g kjøttdeig
  • 1 løk, hakket
  • 200g champignon, skiver
  • 300g spaghetti
  • 500g tomatsaus
  • 2 modne bananer
  • 50g mørk sjokolade
  • 1 dl vann
  • 2 ss gresk yoghurt
  • 1 ss finsk yoghurt
  • 50g cashewnøtter, grovhakket
  • Salt, pepper, olivenolje

Fremgangsmåte:

  1. Forberedelser:
  • Kok spaghettien etter anvisningen på pakken.
  • Mos bananene og hakk sjokoladen.
  • Bland den greske og finske yoghurten sammen i en skål.
  1. Bolognese:
  • Stek løken i olivenolje til den er myk. Tilsett kjøttdeigen og stek til den er gjennomstekt.
  • Tilsett champignon og stek til de er gylne.
  • Hell i tomatsaus, vann, mosede bananer og sjokolade. La det småkoke i 15-20 minutter under lokk. Smak til med salt og pepper.
  1. Gresk-yoghurtsaus:
  • Bland den forberedte greske og finske yoghurten i en skål. Tilsett litt salt og pepper etter smak.
  1. Servering:
  • Legg den kokte spaghettien på tallerkener.
  • Topp med den sjokolade-og-banan-bolognesen.
  • Dryss over grovhakkede cashewnøtter.
  • Server med en skje av den greske yoghurtsausen på toppen eller ved siden av, og en dæsj med shampo om dagen er rett for denslags.

Anbefalte greier

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *